Prejsť na obsah
Nakupovať
user icon

Cookies

Informácie o Zásadách používania cookies

Tieto Zásady používania súborov cookies vysvetľujú, čo sú súbory cookies a ako ich používame, typy súborov cookies, ktoré používame, t. j. informácie, ktoré zhromažďujeme pomocou súborov cookies a ako sa tieto informácie používajú a ako meniť preferencie súborov cookies. Ďalšie informácie o tom, ako používame, zbierame a uchovávame vaše osobné údaje nájdete v našich Zásadách ochrany osobných údajov.

Svoj súhlas so súbormi cookies na našej webovej stránke môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať.
Viac o nás a o tom, ako spracúvame osobné údaje nájdete v našich Zásadách ochrany osobných údajov.
Váš súhlas sa vzťahuje na nasledujúce domény: najtelo.sk

Čo sú cookies?

Cookies sú malé textové súbory zasielané a uložené v zariadení (počítač, tablet, smartfón), z ktorého sa užívateľ pripája na internet a vstupuje na webové stránky. Tieto súbory sú potrebné pre identifikáciu počítača a sledovanie spôsobu, akým užívatelia prezerajú webovú stránku. To umožňuje zdokonaľovať našu webovú stránku a lepšie ju prispôsobiť potrebám užívateľov stránky. V prípade, že nastavíte blokovanie zápisu cookies do Vášho prehliadača, je možné, že niektoré časti našich webstránok nebudú fungovať bez istých problémov alebo so spomalením.

Na aké účely používame cookies?

Ako väčšina webových stránok, naša stránka využíva cookies prvých strán a cookies tretích strán. Cookies prvých strán sú nevyhnutné pre to, aby stránka fungovala správne. Tieto cookies nezbierajú žiadne osobné informácie. Súbory cookies tretích strán slúžia najmä na optimalizáciu funkčnosti stránky, návštevníckej interakcie, na poskytovanie relevantných reklám a skvalitňovanie užívateľskej skúsenosti a urýchlenie budúcich interakcií so stránkou.

Aké cookies používame?

Nevyhnutné cookies: Tieto súbory cookies umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa alebo pridanie produktov do košíka. Tieto cookies nezbierajú ani neuchovávajú vaše osobné informácie.

Štatistické cookies: Tieto súbory cookies nám pomáhajú komunikovať s návštevníkmi webových stránok prostredníctvom zberu a hlásenia informácií. Tieto cookies zbierajú informácie ako sú počet návštevníkov stránky, počet jedinečných návštevníkov stránky, ktoré stránky webovej lokality boli navštívené, zdroj návštevy atď. Tieto údaje nám pomáhajú pochopiť a analyzovať výkonnosť webovej lokality a identifikovať miesta, v ktorých je potrebná optimalizácia.

Marketingové cookies: Naša webová stránka zobrazuje reklamy. Marketingové cookies sa používajú na prispôsobenie relevantných reklám. Tieto súbory cookies nám tiež pomáhajú sledovať efektivitu týchto reklamných kampaní.
Informácie uložené v týchto súboroch cookies môžu tiež byť použité poskytovateľmi reklám tretích strán na zobrazovanie reklám na iných webových stránkach v prehliadači.

Funkčné cookies: Toto sú súbory cookies, ktoré pomáhajú určitým doplnkovým funkciám na našom webe. Tieto funkcie zahŕňajú vkladanie obsahu akým sú videá alebo zdieľanie obsahu webovej lokality na platformách sociálnych sietí.

Preferenčné cookies: Tieto cookies umožňujú webovej stránke ukladať vaše nastavenia a predvoľby prehliadania ako sú napríklad jazykové predvoľby alebo región.

Nižšie uvedený zoznam podrobne popisuje súbory cookie používané na našej webovej stránke.

CookiePopis
AWSALBAWSALB is an application load balancer cookie set by Amazon Web Services to map the session to the target.
AWSALBCORSThis cookie is managed by Amazon Web Services and is used for load balancing.
cookielawinfo-checkbox-advertisementSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analyticsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessaryThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-othersThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performanceThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
CookieLawInfoConsentRecords the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
ctNo description available.
frFacebook sets this cookie to show relevant advertisements to users by tracking user behaviour across the web, on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
test_cookieThe test_cookie is set by doubleclick.net and is used to determine if the user's browser supports cookies.
viewed_cookie_policyThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
_dc_gtm_UA-64457462-1No description
_fbpThis cookie is set by Facebook to display advertisements when either on Facebook or on a digital platform powered by Facebook advertising, after visiting the website.
_gaThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_ga_3BYP68S3L2This cookie is installed by Google Analytics.
_gcl_auProvided by Google Tag Manager to experiment advertisement efficiency of websites using their services.
_gidInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
_lbNo description available.

Ako môžem meniť nastavenia súborov cookies?

Ak sa rozhodnete neskôr zmeniť svoje zvolené nastavenia, môžete tak urobiť kliknutím na tlačidlo “Zásady ochrany osobných údajov a súborov cookies” na obrazovke. Tým sa znova zobrazí oznámenie o súhlase, ktoré vám umožní zmeniť vaše preferencie alebo úplne odvolať váš súhlas.

Rôzne prehliadače poskytujú rôzne spôsoby blokovania a odstraňovania súborov cookies používaných webovými stránkami. Môžete zmeniť nastavenia svojho prehliadača tak, aby blokoval/vymazával cookies. Ak chcete zistiť viac o tom, ako spravovať a odstraňovať súbory cookies, navštívte stránku wikipedia.orgwww.allaboutcookies.org.